22 Kasım 2010 Pazartesi

araçlarımız


Evden eve nakliyat için özel olarak dizayn ettiğimiz dört çeşit aracımız bulunmaktadır.Değişik ebatlardaki bu araçların kullanılmasındaki amaç hem müşteri için ekonomik taşınma yöntemleri geliştirmek hem de İstanbulun trafik yoğunluğundan eşayaya göre araç seçimiyle bir nebze olsun ferahlamaktır.Eşyanıza göre araç seçimi sizin için taşınmayı ekonomik hale getirecektir. Araçlarımızın tamamı kapaı olup evden eve nakliyat için dizayn edilmişlerdir.

2 oda 1 salon büyüklüğündeki evlerin taşınması için dizayn ettiğimiz bu aralarımız ile ekonomik taşınabilirsiniz.Eşyalarınız için araç seçimini bize bırakın.Siz sadece eşyalarnızın listesini bize iletin. Sizin için en uygun aracı biz seçelim. 2 oda 1  salon ve daha fazla kapasiteli olan bu aracımızla ekonomik bir şekilde taşınabilirsiniz. Tüm araçlarımız kapalı çelik kasalı reklam ve logoludur.


3 oda 1 salon ve daha fazla eşyalarınızı tek seferde taşıma imkanı sağlayan bu araçlarımızla rahalıkla taşınabilirsiniz.Bu aracımızdan ve ucuz nakliye imkanlarından yararlanmak için bizi arayın. Bu araç tipimiz de diğer araç tiplerinde olduğu gibi kapalı ve çelik kasalıdır. Araç içinde eşyaları sarsıntılardan korumak için ip bağlama yerleri mevcuttur. Bu tip araçlarımız askılı tekstil taşımacılığına da uygundur.



Genelde Şehirlerarası Nakliyat için kullandığımız ve siz değerli müşterilerimizin eşyalarını zamanında teslim etmek için kulandığımız araçlarımız 4 oda 1 salon ve daha fazla eşya kapasiteli araçlardır.Bu tip Araçlarımız 2 ev eşyasını rahatlıkla alabilecek kapasitededir.Bu sayede Asker,Polis ve Öğretmen gibi toplu tayinlerle yer değiştirmek zorunda kalan memur evlerinin taşınmasında müşterilerimize cazip Evden Eve Nakliye Fiyatları sunmaktadır.                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder